Söndagsbrunch

En klassiker som är allt annat än nyttig...
Äggröra, rösti, korv och bacon.
 
Heston, den där kocken som lagar lite "galen" mat, tipsade en gång
om hur man får till en riktigt bra äggröra... här är min variant av hans recept.
Det tar lite längre tid än det vanliga sättet men ger saftigare röra.
 
Äggröra till två portioner:
4 ägg, 4 msk vispgrädde, en klick smör, salt och peppar.
(det går att byta ut grädden till vatten eller mjölk, och smöret går att skippa)
Blanda alla ingredienserna i en värmetålig skål.
Låt en gryta med vatten koka på spisen och sätt skålen på grytan.
När det börjar så smått att stelna så rör om i skålen så att det blir en fin röra.
Klart!
 
Kommentarer
Postat av: Jenny

Fiffigt med äggröran! Och för en gångs skull något han lagar som man törs smaka :)

Svar: Han? Det var jag!! Eller du menar Heston?
Decdia

2014-09-08 @ 11:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0